maandag 24 mei 2010

Roparun 2010

Voilà, de Roparun 2010 zit er weer op. Teams 231 en 239 zijn binnen, en we wensen iedereen een dikke proficiat met het behaalde resultaat !
Gisteren hebben we genoten van de doortocht in België.
Na een gezellig etentje bij Steven zijn Sofie, samen met Ann en Joost, trokken we inderhaast naar Zele, want een SMSje van Steven vertelde ons dat hun Team 239 ineens veel vóór lagen op schema ! Later in Zele bleek dat Steven zich vergist had, maar dat kon ons niet deren, want in Zele zat de sfeer er dik in ! Via een SMSje naar collega Luc kwam ik aan de weet dat beide teams ongeveer gelijktijdig door Zele zouden trekken, en niets was minder waar. Binnen een tijdsbestek van 5 minuten kwamen beide Teams aan ons voorbij !
Daarna vlug naar de auto gespurt (iets minder hoor) en van daar trokken we naar het nu al legendarische Café De Roos, waar we verbroederden met (ex-)collega's van Vivium en ING, waar tussen pot en pint al plannen werden gemaakt voor toch nog eens een toemstige deelname ???
We zien wel, maar telkens als de Roparun passeert, dan komen er toch weer veel mooie herinneringen naar boven, en dat smaakt dikwijls naar meer...
Nogmaals een heel dikke proficiat aan al wie vandaag dit avontuur tot een goed eind gebracht heeft !





2 opmerkingen:

Steven zei

Hey guys, thx om es te passeren in Zele! En proficiat met de mooie resultaten in Meldert :)))

rinusrunning zei

Inderdaad en prachtife feest run en Zele is inderdaad prachtig om te passeren.
Groet rinus.