maandag 24 mei 2010

Canicross Meldert : Selena 3e met Dorit, Gunther 13e met Elco


Het was bloedheet gisteren in Meldert, en dan weten we dat dit voor Dorit helemaal geen goede omstandigheden zijn. Gelukkig bood het Kravaalbos toch ook heel wat schaduwplaatsen, maar ook harde en onregelmatige paden. Selena heeft het geweten, want ze ging pardoes tegen de vlakte. Dorit was toch wel even aangedaan, maar ze konden beiden toch nog de run uitlopen, en dat was goed genoeg voor een nieuwe podiumplaats.
Mijn looppartner Elco had er al een lange cross opzitten, en deze korte was er voor hem toch wel teveel aan. Hij heeft maar 1 keer stilgestaan, maar ook heel weinig getrokken, meestal liep hij vlak naast mij. Ik besloot niet vlugger dan hem te lopen, en dat bleek te helpen om hem niet stil te laten vallen. Af en toe, spijtig genoeg telkens bergaf (ja, hij is ook slim he), besloot hij toch eens een paar honderd meter te trekken, en dat leverde uiteindelijk toch een mooie 13e plaats op 45(!) deelnemers op.
Nu zal het wachten worden tot Poeke, want de agenda's van agility en canicross passen dit jaar niet echt goed in elkaar.
Met dank aan Dimitri voor de foto !

4 opmerkingen:

Wendy zei

Super gelopen van Selena en gij (en Dorit en Elco)! Elcje had natuurlijk al serieus moeten werken bij Carly ,)

Hanna zei

Oei, Selena gevallen? Hopelijk niet te erg?
En dan toch nog een derde plaats. Chapeau hoor!
En gij met Elco uiteraard ook super gelopen, Gunther!

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Jaja, zeker met die warmte mag je die prestatie van Elco niet onderschatten. Ik zie het Dorit niet presteren.

Karlien zei

Een leuke foto met Elcje! En hij heeft helemaal niet hard moeten werken bij mij! Ik heb hem constant laten drinken en plasjes maken. ;p