zondag 9 mei 2010

Dorit start overtuigend Boxer Competitie in Dordrecht (NL)

Dorit heeft haar start van de nederlandse boxer competitie niet gemist !
Eerst werd er met een spelletje gestart, een gambling waar je eerst een paar toestellen verplicht moest nemen, en daarna mocht je kiezen. Ik koos voor heel wat raakvlaktoestellen, om Dorit daar vertrouwen te laten opdoen, en hierdoor verzamelden we evenveel punten als 2 andere spelers. Maar omdat Dorit er het minst lang over deed werd ze als winnaar aangeduid.
Doordat de raakvlakken goed gingen kon ik ontspannen aan de vaste parcoursen voor de competie beginnen, en meer nog... we wonnen ze alletwee !!!
Heel wat goeie spelers liepen tegen 1 of meerdere raakvlakfouten, en daardoor moesten we geen risico nemen op de jumping. Toch nog even spannend omdat Dorit even weigerde (aan de buis nog wel !), maar daarna kwamen we vlot rond. Een 5e plaats na 4 foutloze combinaties, maar ruim genoeg voor de dagoverwinning !
Met een Utrechtse combinatie haalden we tenslotte nog een 2e plaats op de koppelrace.
Alles tesamen een prachtresultaat, en veel vertrouwen opgedaan voor de rest van het seizoen, te beginnen weeral volgend weekend in Overijssel (NL) !

2 opmerkingen:

Wendy zei

Chique start alleszins!! Go Dorit!!

Unknown zei

Zeker een overtuigende winnaar, maar alleen had je het koppel niet met een Dordtse, maar met een Utrechtse deelneemster gewonnen, die ook nog wel eens over een hekje valt. Maar ik ben bij de Psych geweest en .... je weet maar nooit.

Groetjes en gefeliciteerd,
Skay (van die kale)