zaterdag 27 maart 2010

W15 T4 Marathontraining Wedstrijd 25Km Hulst (+7Km)




We kunnen vandaag van een geslaagde laatste test voor de marathon spreken. Alles klopte vandaag. Het eten vooraf, eten en drinken tijdens (geen honger gehad), een ferme negatieve split, en nog genoeg reserves om erna nog 7km bij te trainen.
Samen met Steven hielden we de benen zoveel mogelijk onder controle tijdens de eerste ronde van 12,5 km, die we tussen 4:50 en 5:00/km aflegden. We zagen echter constant een groepje met vele bekenden van Volharding én Joggers Stekene voor ons uit lopen. Op de piste van Hulst besloten we de aansluiting met dit groepje te maken, en het bleek dat zij binnen het uur wilden eindigen. Het tempo werd nog wat opgevoerd, zodat rondetijden tussen 4:30 en 4:50 gedraaid werden, met als uitschieter de laatste in 4:15. Het deed ferm deugd dat dit nog mogelijk was.
Spijtig genoeg werd ik in de uitslag vergeten (overkomt me wel meer), maar dat ging nog rechtgezet worden in de online uitslag, en dit is ondertussen gebeurd. Wel raar dat er nog iemand in dezelfde tijd staat, en we met 3en gelijk over de streep kwamen...
Nadien liepen we nog eens 3,5km terug, om uiteindelijk met de allerlaatste loper terug op de piste te verschijnen.
Nu lekker rusten, want morgenvroeg staat er weer 16km op het programma, en we verliezen een uurtje slaap deze nacht...

2 opmerkingen:

Wendy zei

Alléé ook vergeten in den uitslag zo te lezen! Chique gedaan, zeker om er dan nog 's 7 extra te lopen na de wedstrijd!!!!

Stefaan zei

Ge zijt alletwee cracks! Nu nog toeslaan op de canicross.