zaterdag 20 februari 2010

W10 T5 Marathontempo Remy en Henny Mangnus Memorialloop



Vandaag trokken we (Steven was opnieuw van de partij, hopelijk nu verder zonder problemen) naar de Graauw om onze marathontraining te doen tijdens de Remy en Henny Mangnus Memorialloop. Dit was een éénmalig georganiseerde wedstrijd, maar het zou mij niets verbazen moest deze nog een vervolg krijgen.
Remy en Henny waren indertijd de pioniers van het organiseren van wedstrijdloopjes in onze regio, en wanneer ik vroeger in het voetbaltussenseizoen (of bij een vrij weekend) eens zin had om te lopen, dan kon je er bijna gif op innemen of er was toevallig dat weekend wel een loopje in Graauw.
Ik vond dat ik vandaag dan ook niet mocht ontbreken op deze door hun dochter georganiseerde trimloop (zo heet zo'n loopwedstrijdje hier dan net over de grens).
Het resultaat was van geen belang. Het doel was de 15,3km (iets meer dan de aangekondige 14,2km, maar helemaal niet erg) af te leggen rond de 5:00/km, en daar zijn we met 4:50/km dan ook netjes in geslaagd. Morgen mag het dan een minuutje per kilometer trager bij onze eerste dertiger van het trainingsschema.

1 opmerking:

rinusrunning zei

Gaat goed met de marathon trainingen.
Groet rinus.