vrijdag 28 augustus 2009

Garmin Forerunner 405


Wij zijn blij met onze nieuwe aanwist van vandaag, de Garmin Forerunner 405 HRM (Black).
Vraagje voor de mensen met ervaring : gebruiken jullie de online software (Garmin Connect) of de desktop versie, en wat is het voordeel van het één of het ander ?
Wilde hem direct eens uittesten, maar had natuurlijk niet gedacht aan het feit dat de batterij nog moest opladen. Bereid jullie dus maar voor aan nieuwe plaatjes de volgende weken...

5 opmerkingen:

Femke zei

Die wil ik ook! :)

Steven zei

Desktop :)

Cremke zei

De online versie vind ik nie zo interessant. Hou het bij Training center. Maar wat je zeker moet hebben is Sporttracks. Opgeladen in TC, export doen, en dan inport in sporttracks.

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Tx 4 the tips ! ;-)

Patrick zei

Na 2 jaar gebruik te hebben gemaakt van z'n voorganger, heb ik sinds een half jaar ook de 405. Tot heden wederom tevreden. Ik gebruik alleen sporttracks. Een heel overzichtelijk logboek met meer dan genoeg mogelijkheden en een legio aan nog meer handige zgn. plugins! Garmin Tc gebruik ik alleen om eigen workouts te maken en dan te exporteren naar horloge. Ook handig in sporttracks is dat ik vooraf tijdig al een signaal krijg dat mijn schoenen aan vervanging aan toe zijn, omdat hij de km's bijhoudt en je vooraf kan instellen hoe lang je op je je sloefen wilt lopen. Ik zweer echt bij Sportracks vanwege de legio aan mogelijkheden!