zaterdag 25 oktober 2008

SSP Loopcriterium Nieuw-Namen : Hulsterloo loop

Gewoon meelopen was voor mezelf de boodschap, na een week van ziekte, en dat resulteerde in een gemiddelde van 14,6 (tegenover 15,6 vorig jaar) en daar kon ik me wel bij neerleggen. Toch goed voor de overwinning in categorie 40+ en een 8e plaats in totaal (tegenover 2e vorig jaar), maar dat zegt meer over het gebrek aan concurrentie dan over mezelf.
Selena liep naar een 2e plaats bij de vrouwen senioren op de lange afstand, en een 1e plaats in haar eigen categorie.
Veel bloggers en bekenden waren weer van de partij. Edwin, Maarten, Cremke, en de top-3 op de koninginneafstand (12,5km) was voor 1. 'onze' Chris Verbeek, 2 Edwin en 3. 'onze' Filip Van Goethem. William, Michel en Romain liepen sterk op de middenafstand, en ik vergeet nog wel een paar joggers te vermelden
Detailuitslagen volgen later.

3 opmerkingen:

Dirkjogt zei

Volgende maal zal ik aan 'cremke' vragen ons aan elkaar voor te stellen, wij blijken regelmatig op dezelfde wedstrijden te lopen. Mooie tijd en knappe prestatie van jullie beiden. Proficiat!

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Zeker doen hoor !

Stefaan zei

Toch weer een goeie prestatie van jullie. Na een inactiviteit toch een sterke tijd gelopen. Vandaag naar de agility gaan kijken. Mooie sport waar de "Zico's" de uitblinkers waren!