zondag 5 oktober 2008

Lopen Terneuzen: Selena wint 16km, Gunther 8e op 4km

Selena won in Terneuzen de langste afstand bij de vrouwen in 1:16:23, zonder voluit te moeten gaan, want er was niet veel tegenstand deze keer. Bovendien moest op zondag ook nog gecanicrosst worden (of hoe spel je zoiets ? ;-)) Na een weekje zware verkoudheid was dit dus een dikke meevaller.
Voor mezelf was het resultaat identiek aan een week eerder, nl. 8e op 35, op een toch wel weer sterker deelnemersveld vergeleken met vorig jaar. Toch heb ik er een beter gevoel aan overgehouden, iets vlugger gestart dan vorige keer, maar toch kon ik daarna de versnelling van bvb. Peter en Patrick weer niet beantwoorden. 2e plaats in mijn categorie met een snelheid van 15,5 km/u, op 18 seconden van ene Albert Platteeuw die 15,8 haalde.
Nu hebben we een drietal weken om ons terug op de looptraining te concentreren, want het hondensportseizoen loopt op zijn eind. En de rug moet ook meewillen natuurlijk, maar daar mocht ik dit weekend niet van klagen.
Na de wedstrijd ook nog leuk kennisgemaakt met een paar andere lopers, waaronder ook een ex-ijsventer en blogger, vandaar running cremke ;-)

4 opmerkingen:

Ralf, Loris en Kappo zei

Selena, een dikke proficiat met je podiumplaats bij de canicross vandaag te Uitbergen. Knap gedaan!
Poot van Ralf en Loris

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Bedankt , en suc6 in Tsjechiƫ volgend weekend !

En let ook een beetje op Steven, wil je ? ;-);-);-)

rinusrunning zei

Gefeliciteerd en goed gedaan hoor.
Groet Rinus.

Ralf, Loris en Kappo zei

We zullen Steven nog wat extra stress bezorgen voor het BK...we hebben uit vertrouwelijke bron vernomen dat onze pa daar al mee bezig is :-)