zaterdag 15 november 2008

SSP Criterium: Jeff Thuy Memorial

Voila, de laatste criteriumwedstrijd van het jaar zit er op voor ons, nu nemen we enkele weken rust tot de estafettemarathon van Terneuzen ! En het is tijd, de batterijen moeten even volledig leeglopen (zal vlug gaan, er zit niet veel meer in ;-)) om dan volledig weer op te kunnen laden en er weer tegenaan te gaan.

Ikzelf liep vandaag naar een 8e plaats op 42 op de korte afstand. Redelijk gestart, maar weer vlug stilgevallen, nog voor het eerste kilometerpunt, om dan een goed tempo te zoeken tot de finish. Het was genoeg voor de overwinning in de categorie 40+, want... ik bleek vandaag de enige deelnemer... ;-) Wel jammer dat er geen concurrentie is natuurlijk.
Canicrosser Steven was er ook eens bij, en hij liep direct naar de derde plaats, na een zware nacht van marathonvergaderen, zoals een goeie politieker. En ook is het eindelijk gelukt om eens kennis te maken met blogger Dirk uit Wachtebeke. Hij liep naar een 12e plaats, en kon daarbij zijn grote rivaal ;-) weer voorblijven.

Op de langste afstand miste Selena op een haar het podium, maar bleef tot haar verbazing wel Cremke voor, die waarschijnlijk nog wat aan het recupereren was van zijn wedstrijd in Aalter vorige dinsdag. Lisz Verbeeck won hier de wedstrijd bij de vrouwen.

Buiten de uitslag van de korte afstand ontbreekt het ons nog aan meer details, maar we hebben wel gezien dat de meeste joggers van Stekene naar hun beste 'forme' toegroeien ! Ook marathon-organisator Marlon toonde zijn goede conditie.

Tot in Terneuzen begin december !

5 opmerkingen:

Dirkjogt zei

Ja, leuk je eindelijk eens ontmoet te hebben. Prettige vakantie toegewenst!
P.S. Zag er bij het canicrossen nog slechter uit dan vandaag in Heikant

Ralf, Loris en Kappo zei

Jullie blijven goed bezig! Chique zenne!!! Poot van Ralf en Loris

Anoniem zei

Af en toe eens wat stoom aflaten kan goed doen, zelf heb ik er in november ook nog niet veel aan dood gedaan.

Steven zei

Heééééle goeie reis gewenst!! Laad de batterijen maar es op en geniet van 't lekkere weer!! :D

Anoniem zei

Lap, nu ik er aan begin houden jullie er (even) mee op! Tot volgend jaar dan maar hé, dan komen we elkaar wel 's tegen.