woensdag 5 november 2008

Afsluiting hondensportseizoen: CK Agility in Moerbeke en BK Canicross in Maldegem


Volgend weekend wordt een lang en mooi hondensportseizoen afgesloten.
Zaterdag is er eerst nog het ClubKampioenschap Agility van de agility afdeling van onze hondenschool HS Filos te Moerbeke. De verwachting is dat de 5-jarige hegemonie van Cujo nu doorbroken zal worden, en het sterkste deelnemersveld dat we konden samenbrengen is alvast voltallig aanwezig. Cujo gaat nu naar de respectabele leeftijd van 11 jaar, en Dorit is mijns insziens nog niet stabiel genoeg om over 3 parcoursen te kunnen winnen. Maar we gaan natuurlijk ons uiterste best doen !
En zondag wordt ook het Canicross-seizoen afgesloten met het Belgisch Kampioenschap te Maldegem. Omdat we geen Waalse selectiewedstrijd hebben gelopen (we zijn pas dit seizoen begonnen en konden ons niet meer vrijmaken voor de resterende mogelijkheid) komen we hiervoor niet in aanmerking, maar we gaan ons toch eens meten met alle potentiƫle kampioenen. Zo hebben we gelijk weeral wat extra ervaring opgedaan voor volgend jaar.
Aan alle 'competitors' van deze wedstrijden volgend weekend : "Good luck, end may the best teams win !"
(beetje op zijn Amerikaans, maar je kan er vandaag nu moeilijk aan ontsnappen he... ;-))

3 opmerkingen:

rinusrunning zei

VEEL SUCSES Zondag en wie weet volgend jaar wel?.
Groet Rinus.

Anoniem zei

Van hoe laat tot hoe laat is het clubkampioenschap eigenlijk zaterdag? Ik zou graag eens komen kijken.

Enneuh...veel succes!

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Karlien, om 9u komen we samen, dus om 9u30 zullen we wel al bezig zijn. Zie http://home.scarlet.be/~gudecoc/reglementen.htm voor het tijdschema.