zondag 9 november 2008

Bodylineloop Terneuzen 2008

Uitslag 4Km
Uitslag 8Km
Uitslag 16Km

Wat ons direct opviel toen we de parking van Bodyline opreden, was dat het al zoveel drukker was dan op de vorige lopen. En toch schrokken we nog toen we het totaal aantal deelnemers bij elkaar optelden, wat uitkwam op bijna 200 deelnemers. De organisatie was zelf ook verrast, zie het verslag. Heel tof dat het lopen in de buurt weer begint te 'leven', en ook een prima opsteker voor organisator Marlon Roels, die ook de marathon van Zeeuws-Vlaanderen 2009 zal organiseren. Vanmiddag zal ik voor dat laatste wat flyertjes in Maldegem uitdelen.
Ook mede-bloggers Dirk en Cremke waren weer van de partij, en ze schreven ook een leuk verslag om eens na te lezen.
Zelf was ik weer (te) vlug gestart, en ik kon het weer niet volhouden, al was ik het van bij de start ook niet van plan geweest. Deze loop zat voor ons 'gevangen' tussen 2 hondensportwedstrijden, maar we wilden ons criterium ook niet in het gedrang brengen, omdat we sowieso reeds 2 wedstrijden moeten laten schieten. Ik had ook heel slechte benen (populaire wielrennersuitspraak tegenwoordig ;-)), en nam de 2e kilometer wat gas terug. Zo kwamen Stekense (mede)Joggers Romain en Martin tot bij mij, en haakte ik mijn karretje een kilometer bij hun aan. Bedankt voor mij uit de wind te zetten gasten ! De laatste kilometer voelde ik mij plotsklaps weer veel beter, en kon ik terug versnellen tot de finish, wat resulteerde in 15m42s, uiteindelijk 'slechts' 15sec trager dan de vorige loop op hetzelfde parcours (maar toen was het ook niet fameus). Mijn besttijden van vorig jaar, 14m43s resp. 14m59s, lijken momenteel ver weg. Benieuwd wat het volgende week in Heikant wordt, dan wil ik nog eens voluit gaan.
Achteraf hebben we natuurlijk nog wat tactische nabesprekingen bij een Leffetje gedaan, vooral met mede-joggers Eddy en Luc, en hebben ook nog een paar nieuwe (voor ons toch) joggers uit de buurt leren kennen. De aflossingsmarathon van Terneuzen blijkt nu al een geliefd gespreksonderwerp.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Er waren inderdaad best wel veel deelnemers deze keer. Goeje zaak. Ben net terug van 2 rondjes Clingse bos als hersteltraining. Tot zaterdag, dan loop ik ook weer de korte, vanwege een halve marathon van dinsdag. Niet dat dit de gewoonte gaat worden, maar meer om niet al te zotte dingen te gaan doen en zo'n mooie loop als heikant mag je toch niet missen zou ik zo zeggen. Succes vandaag!

Cremke zei

Kwam eens een kijkje nemen als jullie een titel rijker waren vandaag. Maar nog geen nieuws. Volgende week zullen we nog eens moeten proberen om Dirk voor te stellen. En de aflossingsmarathon is inderdaad een leuke groepsuitstap en logisch dat dat dan een gespreksonderwerp wordt hè. Herman heeft zelfs een weblogploeg ingeschreven.

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Die korte wordt nog lekker druk zo ! Canicrosser Steven is ook van plan volgende week eens mee te lopen. 52 deelnemers staat toch veel beter dan 20, wat we vorig jaar toch eens meegemaakt hebben.
Straks het verslag van de canicross, maar we konden en zouden geen titel kunnen winnen hebben ;-)
En straks ook eens naar de blog van Herman kijken, waar een brugdagje al niet goed voor is... ;-)

Anoniem zei

Heb het verslag van de BK Cani ook nog gelezen. Wat een spektakel is dat volgens mij zeg. Mooi verslag. By the way: begrijp eigenlijk ook niet waarom er nu altijd over de langste afstand wordt geschreven in de dagbladen. Heb van dichtbij mogen meemaken hoe het tijdens die korte afstand aan toe gaat en ben het dus met je eens. Slaagt eigenlijk nergens op. Zaterdag weer eens proberen. Het is een andere discipline en heeft zeker z'n charmes. Heb er ook weer iets van geleerd....en zal dus veel rustiger van start gaan!