maandag 1 september 2008

Cujo is weer terug in Casa Cujo !

Het was een bewogen dagje, maar Cujo is weer terug gezond en wel thuis. Zo zag onze dag er uit:
6u20) We staan met zijn allen op en ik ga een wandelingetje met Cujo maken, want hij mag niet meer eten, en we kunnen hem niet op een etende Dorit laten kijken. Selena gaat werken, ikzelf heb verlof genomen om Cujo weg te brengen
11u30) We rijden naar mijn ouders waar we wat (proberen) te eten, wat niet zo lukt, want we zijn allemaal wat zenuwachtig. Dorit zal hier blijven, en 'opa' rijdt mee.
12u15) Tijd om naar dierenkliniek Ottenhorst in Terneuzen te rijden
12u45) We arriveren en even later krijgt Cujo al een spuitje om rustig te worden
13u05) Cujo wordt naar de OK gebracht, en gaat even later onder narcose. Gelukkig mocht ik mee om hem tot op het laatst wat te kalmeren. Daarna rijden we terug naar huis, en tussen 15u en 16u mag ik bellen.
15u15) Tijdens mijn telefoontje krijg ik te horen dat het allemaal wat langer geduurd heeft, er was heel wat te verwijderen, maar de operatie is geslaagd ! Er wordt gevraag om na 17u nog eens terug te bellen. Dus hebben Dorit en ikzelf even tijd om tussendoor een Canicross-trainingetje te doen.
17u15) Na een nieuw telefoontje wordt afgesproken dat we Cujo om 19u kunnen gaan halen. Selena is ondertussen thuis en we kunnen er samen dus om.
18u45) We zijn er al iets vroeger, en Cujo is wakker geweest, maar is ondertussen terug ingedommeld. We krijgen hem terug wakker, en samen met een aantal pilletjes kunnen we weer huiswaarts trekken.
19u30) Weer thuis gekomen proberen we Cujo wat wakker te doen wandelen, maar dat lukt nog niet zo goed. Hij is nog slaapdronken, en valt uiteindelijk terug in slaap in zijn banksken..
21u30) Het lukt uiteindelijk om Cujo samen met wat kaas en vochtig eten zijn pilletjes te doen innemen, en zijn eerste plasje te laten doen. Hij snakt zelfs al naar meer, maar daar wachten we nog mee tot morgen. Dorit heeft zich trouwens al een hele vond als een zorgzame zus gedragen, en is bijlange niet zo wild als anders.
23u) Moe maar tevreden gaan we allemaal slapen.
Nu nog afwachten voor de uitslag, of alles hopelijk goedaardig is. Maar toch al eind goed, al goed, voor de operatie op zich. We zijn wederom prachtig opgevangen in de dierenkliniek, en Cujo was heel rustig bij de opname, alsof hij er al alle vertrouwen in had. Sterke beest !

1 opmerking:

Anoniem zei

Veel beterschap @ Cujo!!!