maandag 8 september 2008

Canicross Loppem

Mooi decor, iets minder weer maar dus beter voor de hondjes, en na de vele regen een superglad parcours met toch enkele spectaculaire valpartijen. Dat waren de ingredienten voor de eerste canicross van het najaar, waarbij de verwachtte lange rijen aan de dierenartscontrole gelukkig uitbleven.
Selena liep wederom naar een vierde plaats bij de Young Runners Female, waarbij ze weer een hoger gemiddelde haalde dan de vorige keer én ook de nummer 3 van vorige keer voor bleef. Er was deze keer wel een nog snellere dame op de afspraak, en dus bleef het resultaat nog hetzelfde. Dorit had er duidelijk weer goesting in van bij de start.
Die goesting was er bij Dorit toen ze met mij liep aanvankelijk ook nog, tot ongeveer 300m verder (na het poortje) waar ze om overklaarbare reden stil bleef staan. Waarschijnlijk was ik even op gelijke hoogte van haar komen lopen, en dat vond ze niet kunnen... Resultaat was dat na 1,5 minuut stilstaan de race voor ons reeds gelopen(?) was, en alhoewel ze daarna perfect de draad weer opnam, konden we eerste helft van het klassement natuurlijk niet meer bereiken. 19e op 33.
Volgende afspraak in Stevoort !

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik voel dat 't in Stevoort prijs gaat zijn met Selena en Dorit, efkes doortrainen deze week en volgende week halve compensatie!! Dorit is er al klaar voor heb ik gezien ;)

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Steven,

me niet onder stress zetten, hé :-)
Dorit is allezins sneller dan haar vrouwke en dat met minder training, zucht.

We zien wel wat het wordt in Stevoort. We hebben er allezins al terug veel zin in. Podium of geen podium zolang we ons maar amuseren.

Groetjes,
Selena