zondag 16 januari 2011

MTB Sint-Gillis-Waas, bijtrainen en... de kustmarathon


De rest van het weekend verliep wél rustig...
Op zaterdag koos ik er voor om een lange rustige duurloop te doen in plaats van de wedstrijd op Sint-Jansteen. Het werd een duurloop van een uur tegen zo'n 5:26/km, zodat ik op zondag nog redelijk fris zou kunnen gaan fietsen.
En gelukkig maar, want voor het eerst koos ik voor de langste afstand in de laatste tocht van de Ronde van het Waasland voor mountainbikers, ditmaal in Sint-Gillis-Waas. En de regen van de laatste week zorgde er voor dat het best lastig was. Op een paar plaatsen werden we zelfs te voet gesteld, en net over de grens moest er zelfs gesnoeid worden in het parcours, omdat er wat met een hoogte van 60cm zou staan ! Maar ik voel toch dat het elke week beter gaat. Ik moet mijn 'makkers' nog steeds lossen op de lastigste stroken, maar het is niet zo ver meer als de eerste keer.
Nadien werd er ook nog een 10-tal kilometer op de weg bijgetraind.
Daarna afgesloten met het 'echte' werk : kuisen...
Selena heeft ook nog een beslissing genomen, nl. dat ze 2 marathons gaat doen dit jaar. Naast deze van Zeeuws-Vlaanderen gaat ze ook de 2e marathon van Zeeland doen, nl. de kustmarathon !

3 opmerkingen:

Cremke zei

Mooie combinatie duurloop, MTB en hondjesslingeren. De marathon keuze is trouwens heel mooi, maar ook zwaar. Ze staan beide nog op verlanglijstje want deed er nog maar 30Km van

Steven zei

Ge hebt daar een zotte madam zitten zenne, respect!

rinusrunning zei

Gaaf en ga jullie zien bij de kustmarathon.