maandag 10 januari 2011

Lopen in Heikant, MTB in Axel en BK Cyclocross


Ik moest terug in gang schieten, maar misschien was het wel direct wat teveel van 't goede.
Zaterdag liep ik, weliswaar gewoon als training, de 12 km van Heikant mee. Het is daar altijd een mooi parcours, en dus kun je daar beter eens meelopen dan thuis je gebruikelijke rondje te lopen. En zo kom je ook nog eens de loopvrienden tegen, en proef je toch ook nog eens van de wedstrijdsfeer. Vader en zoon Van Guyse wonnen daar trouwens de langste afstand, en mooi cadeau voor de kersverse dochter van Jordi en Ellen !
Zondagmorgen trok ik met Steven en Marc naar Axel, waar ik voor de tweede keer aan een MTB-tourtocht meedeed. Wel met wat extra materiaal tov. de eerste keer. Ik had nu een racehelm, MTB-schoenen en klikpedalen... maar was wel mijn bril thuis vergeten... Ik zal het nog wel leren ;-) We kozen voor de 40km, wat later echter maar een 36-tal km bleek te zijn, en onderweg waren er maar liefst 2 stopplaatsen. Achteraf had ik het gevoel dat het wel wat meer mocht zijn, maar later op de dag zei mijn rug dat het toch wel genoeg was geweest. 't Was wel minder zwaar dan de eerste keer, maar ik denk dat we wel iets sneller reden nu, en daar moet ik nog aan wennen.
Maar de rest van de dag kon ik gelukkig op mijn rug (of buik) liggen, en 's middags genieten van het schaatsen én natuurlijk de Solo Slim van Niels Albert op het strand van St.-Anneken in Antwerpen !!!

2 opmerkingen:

rinusrunning zei

Gelukkig niet de nieuwe helm vergeten en het fietsen is zwaar volgens mij.
Groet rinus.

Steven zei

Ik herinner me vooral dat "Mario De Clercqske" :)