zondag 4 oktober 2009

Dorit wint jaarcompetitie én zilver op Nederlands Kampioenschap Boxer Agility



Hier schrijft een gelukkig man !
Het werd vandaag een echte topdag in Dordrecht.
Eerst had ik vannacht nog een zeer rusteloze nacht, waarbij ik geen uur achtereen heb kunnen slapen. Ik wilde dat het zo vlug mogelijk halfzeven was, zodat we op weg konden naar Dordrecht. Stress, stress, stress, het wordt slechter met de jaren. Maar eigenlijk hadden we onszelf toch wel veel extra druk opgelegd omdat we een droom hadden dat Dorit de wisselbeker van haar grote broer Cujo zou kunnen overnemen.
En het is gelukt ! Op safe liepen we naar een 6e plaats op het 2e Vast Parcours vandaag, en vanaf dat moment konden we niet meer bijgehaald worden in de competitie !
Meer nog, doordat Dorit daarna ook nog de jumping won, eindigden we nog ex-aequo op de eerste plaats in het Nederlands Kampioenschap. Bij gelijke stand tellen de uitslagen op het Vast Parcours echter zwaarder door, en daardoor won Henk Simon met Skay goud, en ging het zilver naar ons.
We kunnen hier kunnen zeggen "hadden we niet op safe moeten lopen voor de competitie", maar geen erg, voor dit resultaat hadden we vooraf willen tekenen, dus zijn we supercontent. En zo mag ik wel stellen dat de 2 best (snelst) spelende combinaties dit jaar met de prijzen gaan lopen zijn. Met Henk en Skay zullen we hopelijk de komende jaren nog veel spannende duels uitvechten, euh, spelen.
Oh ja, voor de fun liep Selena de afsluitende koppelrace met Dorit (ikzelf zat al aan de Heineken...), en weet je wat ? Ze wonnen deze ook met de andere belgische combinatie Willy met Dummy. Kwatongen beweerden zelfs dat Dorit met Selena sneller liep...

En nu gaan we slaap inhalen... morgen (of later) meer details.

3 opmerkingen:

Letsgokiwi zei

Ne superdikke proficiat voor jullie allemaal !

P.S. Het gaat dan toch beter met Dorit, je bezorgdheid was een beetje voorbarig ? (Maar begrijpelijk!) ;-)

Greet

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Tx Greet.
Neen, de blessure is er nog wel degelijk, maar belet haar (nog) niet om te springen.
Het is stabiel, het verslechtert niet maar betert ook niet. Al lijkt stilzitten slechter te zijn dan dat we ze bezighouden.
We gaan nu terug een nieuwe afspraak maken om daarna te kunnen beslissen wat we best doen.

Ralf, Loris en Kappo zei

Knap van Dorit!!! Wat een superhond!!!

Dikke poot van RAlf en Loris xxx