vrijdag 5 december 2008

Lopen: Aflossingsmarathon Terneuzen

Gisteren niet, en vandaag hebben we beiden juist voor de buien nog even een halfuurtje losgelopen. Meer niet, want morgen zijn we beide startlopers op de aflossingsmarathon in Terneuzen, en gebeuren dat uit zijn voegen dreigt te barsten, want elk jaar komen er lopers(teams) bij. Het is er dan ook 'reuzegezellig' ! ;-)
Selena en ikzelf lopen trouwens bij de 'Joggers Stekene', respectievelijk in het 3e en 2e team van in totaal 4 teams. Het eerste team gaat opnieuw voor een top-5 notering.
We zullen ook extra supporteren voor Dirk Van Bunder, die er individueel voor gaat !

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Tot morgen...we zijn elkaar wel aan de start, ben ook startloper...en tweede en vierde loper ;-)

Steven zei

Geef maar gas!!

Anoniem zei

Gunther, maak die Stekense joggers ook eens enthousiast over de 75 km. van Hulst op 18 april a.s. Eén Stekenees team van 6 man moet toch wel lukken? Roadrat Patrick heeft folderkes en posters bij.

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Dat moet wel lukken Tom, de verantwoordelijken van de joggers zijn straks aanwezig, dus kom maar af met die folders. Vraag naar Romain Van Vlierberghe, want wijzelf blijven niet te lang, en we lopen reeds om 12u.

Anoniem zei

Ik was er zelf gisteren niet, maar ik zal je er nog wel eens aan herinneren. Als ex-Roparunners moet zo'n evenement jullie toch aanspreken.
Tot bij de Kerstloop?

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Zeker en vast !