dinsdag 26 augustus 2008

Canicross Poeke: Fotootjes en Resultaten en Cujo's Epuliden


Deze actiefotootjes van de canicross ( canirun ), in een prachtig kasteeldecor, kan ik jullie niet onthouden !
De resultaten van deze wedstrijd zijn te bekijken op de website van de VCF. Dorit/Selena werden 4e op 25 deelnemers bij de Young Runners F(emale), en Dorit/Gunther 14e op 32 dlnrs. bij de Runners M(ale).
Van Cujo is er minder smakelijk nieuws. Lees zeker niet verder als je juist gegeten hebt. Hij heeft sinds een paar jaar last van epiluden, dat zijn tandvleeswoekeringen, die uiteindelijk zo ver kunnen gaan tot ze over de tanden heen gaan groeien. Dit komt veel voor bij boxers of dogachtigen op latere leeftijd, en is meestal onschuldig. Er wordt afgeraden om deze vlug te laten weghalen, omdat ze even vlug ook weer terug kunnen komen. Elke keer moet de hond dan ook onder narcose, wat op zich ook steeds een risico is, zeker als de hond ouder wordt. Ik vrees dat het nu toch een probleem aan het worden is, al eet Cujo nog goed, en is hij ook nog steeds zeer actief voor zijn leeftijd. Oordeel zelf, wij tekken alvast morgen naar de dierenkliniek Ottenhorst in Terneuzen :

4 opmerkingen:

Ralf, Loris en Kappo zei

Hoi Dorit en Cujo,

Willen we in Loppem eens samen een kwispelbiertje drinken? Wel best na de wedstrijd :-). Ralf zal eerst de cross lopen met pa en dan de run met ma. Loris loopt enkel de cross.

Veel succes bij de dierenarts voor Cujo. We duimen alvast dat alles in orde komt.

Dikke poot van Ralf en Loris

Anoniem zei

Hopelijk valt het allemaal mee voor Cujo.
Komen jullie naar de BBQ op 11 september?

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Helaas moet Cujo maandag al onder het mes, maar we hebben er vertrouwen in dat alles in orde komt. Hij zal in ieder geval van veel hinder verlost zijn achteraf.

Gunther Selena Cujo Dorit zei

En dat biertje moet zeker kunnen ;-)
En ja, we gaan naar de Roparun-BBQ ! ;-)