zondag 10 oktober 2010

Appelloop Axel 8K

Het was dus lang geleden, maar gisteren deden we nog eens mee aan een stratenloop. Na lang nadenken toch maar voor de middenafstand gekozen, want de 5K zou nog te snel gaan, en de 12K zou nog te lang zijn.
Starten doe je altijd sneller dan je eigenlijk zou mogen, maar dit keer gebruikte ik toch mijn verstand om me na 1 kilometer wat af te remmen, met het oog op wat nog komen moest, en omdat we nog niet terug in conditie zijn.
Aan een 180° keerpunt kon ik even checken waar Selena zat, en ik zag ze als 2e vrouw lopen, juist voor een groepje met Martina en nog 2 andere vrouwen in de buurt. Ze zou deze positie vasthouden tot op het eind, 33sec. na de winnares.
Zelf probeerde ik ook vooral mijn eigen positie te consolideren, maar op het lange rechte stuk langs de grote baan zouden mij toch nog 2 andere deelnemers passeren. Zelf kon ik op het eind nog een andere deelnemer passeren, en zo werd er geƫindigd op de 24e plaats op 54 deelnemers, met een snelheid van rond 13km/u. Volgende keer (over 2 weken) weer een paar plaatsjes beter proberen doen.

Hier klikken voor de uitslag

5 opmerkingen:

van den Abeele zei

En? Tevreden over deze eerste test? En volgende keer: wel de 12 km?

Wendy zei

En ik gistrn maar zoeken in de uitslag van 13 km natuurlijk :x (mijn frank is wel gevallen hoor maar 't was een lichte teleurstelling zo :p)

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Ik denk toch nog eerst een paar keer de middenafstand hoor, om wat vertrouwen en conditie op te doen ;-)
Wendy, waarom een teleurstelling ?

Wendy zei

Ah omdat ik natuurlijk dacht dat ge de lange ging doen!!

Wim zei

De winterwedstrijdjes zijn weer begonnen. Hopelijk ben ik er binnenkort ook weer bij.