zondag 1 februari 2009

Heerlijke sportzondag !


Wat kan sport(en) op zondag toch mooi zijn.
Eerst zelf gaan lopen met de joggers van Stekene, 1u10min. Samen met de 1u20 van gisteren is dit bijna goed voor mijn weektotaal van vorige zomer... ;-) Onderweg enkele versnellingen meegedaan, maar over het algemeen weer rustig gelopen. Bij thuiskomst nog een kwartiertje 'losgereden' op den hometrainer en...
daarna naar de rest van de tennisfinale van de Australian Open gekeken. Wederom een spannend duel tussen Roger en Rafael, uiteindelijk verdiend gewonnen door mijn favoriet Nadal.
Tussendoor ook nog even de laatste 2 ronden van het WK veldrijden voor de vrouwen meegenomen, wederom een nederlandse medaille met Marianne Vos.
En dan de apotheose. Het mannen WK veldrijden voor de elite. Vooraf was mijn prono: 1. Albert, 2. Stybar, 3. Vervecken. Redelijk vlug waren de eerste 2 weg, met rondenlange twijfels of Stybar nog zou terugkomen op Albert. Maar Albert was beresterk, en de andere belgen stopten in de achtergrond eerst goed af, waarna Nys toch nog solo naar brons reed. Proficiat Niels, en we hopen op de start van een mooie carrière, en nog veel van die mooie beelden op zondagmiddag...

1 opmerking:

Anoniem zei

1.zo, flink getraind dit weekend zeg! 2.proficiat met jullie nieuwe kampioen. het is hem van harte gegund uiteraard. begrijp alleen niet dat adri vd poel zaterdagavond geen paar tankwagens met water heeft uitgereden over dat parkoers. jammer, gemiste kans.
3.als echte liefhebber is er niet mooiers dan 5 uur naar de fluwele techniek van federer te kijken. respect voor het loop- en anticipatievermogen van de spanjaard.