zondag 18 mei 2008

Flash: Canicross leergeld betalen in Bonheiden


We kennen nog niet de detailuitslagen, maar weten wel al dat het nog 'gene vette' zal zijn met de Canicross-prestaties van Dorit. Ikzelf heb de lange "Canicross" gelopen, 6300m, en Selena de "CaniRun" van 2500m. 3Km lang ging het zeer goed. We waren als 10e gestart, en raapten achtereenvolgens nr. 8, 9, 7, 3 en 6 op in de eerste 3km. Daarna... ging Dorit in staking, het was genoeg geweest, en als een koppige ezel ging ze achteruit ipv. vooruit. Ik probeerde haar terug te motiveren, en wanneer een andere deelnemer mij een snoepje gaf, was ze toch terug in beweging te krijgen. Kilometer per kilometer zijn we dan toch na ongeveer een half uur aangekomen.
Met Selena ook hetzelfde scenario, nog redelijk goed weg, maar daarna is zo ook weer 2 keer gestopt.
Wel hebben we ons lid gemaakt vandaag, en hebben we ook ingeschreven voor het criterium. Dit jaar dus om te leren, en natuurlijk gaat agility nog steeds voor wanneer er 2 wedstrijden op 1 dag zijn.

1 opmerking:

Stefaan zei

Hallo, ondanks alles een dikke proficiat. En als nieuw lid van harte welkom in de canicross familie. We hebben elkaar niet mislopen op de cross , ik was er gewoon niet. Een samenloop van omstandigheden hebben mij verplicht om forfait te geven. De resultaten staan al op de site van de VCF. Succes en tot ziens