maandag 30 november 2009

Change Management


Neenee, de blog is nog altijd actief ! Maar het is een drukke week geweest, vol veranderingen, en veranderingen doorvoeren kost tijd. Het is nog altijd niet afgerond, vooral de nieuwe PC terug afgesteld krijgen is naar eigen wensen zal nog het meeste tijd kosten.
De loopjes van Axel en Kieldrecht hebben we daarom laten schieten, wegen geen tijd en daarom ook weinig goesting. Daarenboven heb ik last van een linkerbeen dat wat te kort aanvoelt. Waarschijnlijk wegens teveel uitstraling in mijn linkerdij, afkomstig van de onderrug en het bekken. Daarom maar wat rustiger gelopen, maar dan wel ineens geprobeerd om de kilometers wat op te drijven. Meestal betekent dit avondlijke loopjes richting Hulst en terug. Het was er niet echt het weer voor, maar het wekelijkse kilometeraantal zit zo toch al aan 40.
Dan de veranderingen waarvan sprake:
Ten eerste zijn we de zondag na mijn vorig blogbericht op 1 dag richting Hannover en terug gereden, om onze toekomstige nieuwe boxerpup te gaan bekijken. De naam houden we nog even achter tot de pups 6 weken oud zijn, want de keuze is afhankelijk van de eigenaar van de dekreu, die zoals altijd eerste keuze heeft. We hebben een keuze nr 1 en een nummer 2, en ik spreek zeker niet van een reserve-keuze, want het zijn allemaal kanjers ! Spannend he...
Ten tweede kregen we anderhalve week geleden bericht dat onze nieuwe wagen aangekomen was. We hadden dit nog niet verwacht omdat de garage ons eerder had laten weten dat het uitgesteld was tot ten vroegste week 50 !!! Wij dus vlug vlug alles nog moeten regelen, en er toch voor gekozen om eerst nog eens met 'den ouwe' naar Hannover te bollen, en pas de dag nadien de nieuwe te gaan afhalen. We zijn nu een week verder, en heel tevreden met de gemaakte keuze.
Ten derde dus de nieuwe PC. Toen Windows 7 uitkwam was ik niet meer te houden, hij moest er dit jaar nog komen. Natuurlijk even over het hoofd gezien dat de rest van de wereld nog niet allemaal voorbereid was op de komst van W7, en enkele stukken hard- en software wilden nog niet direct meewerken. Het belangrijkste zit nu OK, en het enige wat er momenteel misgegaan is, is dat ik van 2 dagen mails ontbreek. Hopelijk was het allemaal SPAM... ;-)
Zo zie je dat je soms een hele tijd niets aan de hand hebt, en plots kan er heel veel samenkomen op 1 week tijd, waardoor je wat alledaagse zaken even naar de achtergrond moet verschuiven, simpelweg omdat een dag maar 24u heeft, en ik ook best nog wat slaap kan gebruiken.

2 opmerkingen:

Bas zei

dus de pups zijn geboren. Gefeliciteerd, wat lief zo´n kleintje weer.
Kunnen we in maart jullie nieuwe aanwinst begroeten!
Groetjes Bas, Mirjam, Max en Sam.

Haille zei

Ik neem aan dat de nieuwe pup vernoemd wordt naar één van jullie hardloophelden?: Edwin, Patrick, Tom, Maarten, Wilco. Er is altijd wel een letter in het alfabet beschikbaar.