vrijdag 8 augustus 2008

Looptraining G&S: even paniek en onderhoudend


Klassiek verhaal wanneer je in verlof bent. Je moet dan 'echt' tijd vrijmaken om te gaan lopen, waarschijnlijk omdat je uit je dagelijkse routine bent.
Dinsdagavond was er plots paniek ten huize Cujo. Selena was wat Leffetjes gaan halen in de garage, tot ik plots een klap hoorde. Even stilte... en toen ik haar riep kwam er eerst niks en toen heel stilletjes... 'mijn voet'... Vlug richting garage gelopen, en Selena lag al in de badkamer. Helemaal bleek met servetten op haar voet, en voor de rest bloed, bloed, veel bloed. Ik vreesde het ergste en haalde voorzichtig de servetten weg, en gelukkig bleek het maar om een kleine wonde te gaan, maar wel diep genoeg om de ader die op de voet ligt open te halen. Selena had een fles Leffe uit haar handen laten glippen, de fles was kapot gevallen en een scherf was tussen haar voet en slipper gevlogen. Resultaat: veel bloed maar verder gelukkig weinig schade, wel een heerlijke Leffe-geur...
De volgende dag liep Selena alweer gezellig mee op training, om maar te zeggen dat we even heel hard geschrokken zijn, maar verder zonder erg.
Deze week volgen we opnieuw week 3 van het trainingsschema, en volgende week week 6 naar Kemzeke toe.
Di: 40min loslopen, vervangen door fietsen naar de DVD-theek en terug (té warm) MaxH 156 (tussen de rotondes over de expressweg)
Wo: samen 15min los, 8min D2(MaxH 161, gemH 150), 10min los, 6min D3(MaxH 173, gemH 160), los tot totaal van 45min
Do: 55min met 40min in D1 (MaxH 139, gemH 128): zééér lage HS en toch goed doorgelopen volgens Selena, zo hebben we het graag !

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Foei Foei Gunther ! 't Vrouwke ligt daar leeg te bloeden en het enige waar jij aan denkt is de geur van Leffe ;-)
Toch goed nieuws dat de schade binnen de perken is gebleven.

Anoniem zei

Zo met een godendrank morsen, dat doe je niet ongestraft.
Gelukkig valt het allemaal nogal mee voor Selena.
Het is natuurlijk maar persoonlijk hè, maar ik vind de smaak van Leffe beter dan de geur en zeker als die dan nog vanop de grond komt.