vrijdag 1 augustus 2008

Lokerse Feesten


De Lokerse feesten kunnen beginnen ! Eindelijk hebben we een weekje verlof, het is geleden van december 2007, van toen we naar Argentiniƫ geweest zijn. De batterijen liepen stilaan leeg, dus het werd tijd.
Gisteren toch al even met de joggers van Stekene een paar rondjes meegelopen, maar het was nog gene vetten. Kan ook aan het weer gelegen hebben natuurlijk... Normaliter rust ik nu tot zondag, en ga er dan terug tegenaan, om op de Kemzeekse Dorpsfeesten eens te testen hoever het staat.
Ook nog een DVDtje gezien deze week, nl. 'I am Legend'. Nu ben ik niet zo'n fan van Will Smith, en nog minder van stervende honden, dus had ik een reden om deze film een beetje in de rekken te laten, maar omdat hij zo'n goeie score kreeg hebben we hem toch maar eens bekeken. Nadat de hond gestorven was, hebben we toch nog even ontspannen kunnen kijken, maar een score van 7.1 op 10 vonden we toch wat te hoog.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hopelijk zijn de Scabs even goed in Lokeren als in Werchter. Waarschijnlijk kom ik ook in Kemzeke lopen (maar dan wel op 't gemakske). Geniet in ieder geval van jullie vakantie.

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Daar zul je Mireille zeker een plezier mee doen !

rinusrunning zei

Lekker genieten en jullie hebben het verdiend!.
Groet Rinus.