dinsdag 5 augustus 2008

20 jaar HS Filos en Lille, Duinkerken, Nieuwpoort...


We zijn nu 4 dagen verder, heb ondertussen geen tijd meer gehad om te bloggen, en ra ra ra, we zijn nog niet op de Lokerse Feesten geraakt !!! Vrijdagavond een traditioneel halfjaarlijks (je kent dat wel, dan eens bij ons, dan eens bij hun,...) bezoekje bij onze vrienden Jan & Cindy. Altijd heel gezellig, lekker wat gegeten, lekker wijntje gedronken, en ondertussen bijpraten over elkaars belevenissen... En wat worden hun kinderen Ruben, Thijs en Hanne groooot !
Zaterdag was het dan de 20-jarige viering van de hondenschool HS Filos te Moerbeke, waar we met onze boxers lid zijn en ikzelf ook les geef aan de agilityspelers. 's Morgens les gegeven (fotootjes van Karin Mol), parcours laten staan voor de wandelaars van 's middags, zodat ze vóór en/of na de wandelingen (er was keuze tussen 7 of 14 km) ook eens konden proberen, en 's avonds was het dan de jaarlijkse BBQ, waarbij er ook een presentatie liep met foto's van de afgelopen 20 jaar, en afsluitend dansen (voor de vrijwilligers...).
Zondag toch ook tijd vrijgemaakt om (na het late ontwaken) samen een intervaltrainingetje af te werken van 6x 500m in voor mezelf 3:55. De hartslagen bleven hierbij verrassend laag. Komt de 'forme' eraan ? lag het aan het uitslapen ? of aan de Palmkes van de avond ervoor ? Zal dit waarschijnlijk nog eens moeten testen... ;-)
Later op de dag dan vlug een hotelletje geboekt (last-minutetje voor 47 euro) in Lille(Rijsel), om daar de maandag door te brengen met een City trip en dinsdag dan terug te keren via Duinkerken en Nieuwpoort. Maar over deze laatste dagen vertel ik morgen wel verder met wat fotootjes.
En mijn blauw-zwart tenuken had ik na de zware nederlaag van Rijsel van zondagavond, tijdens de Brugse Metten, ook maar wijselijk thuisgelaten...

Geen opmerkingen: