zaterdag 3 mei 2008

Ook Selena loopt de Roparun + 75km Hulst


Vandaag hebben we een telefoontje gekregen van de teamleiding, met de melding dat collega Werner moet afhaken wegens een blessure én met de vraag of Selena zou willen invallen (iets wat ze eerder al had aangegeven zeker te willen doen). Ze moest natuurlijk geen 2x nadenken, want ze droomt al 2 jaar van dit avontuur, en zo gaan we beiden volgend weekend samen op pad !
Wel sneu voor Werner natuurlijk, en we wensen hem dan ook heel veel beterschap met zijn blessure, en hopen voor hem dat Vivium ook volgend jaar weer deelneemt en hij er dan ook weer bij kan zijn. Werner was tijdens mijn vorige deelname één van de begeleiders van mijn subteam, en wou het nu eens als loper proberen.
Daarna zijn we met de fiets over de grens gewipt om eens van de (RopaRun)sfeer te proeven tijdens de estafetterun 75km van Hulst, nu al omgedoopt tot 75km van Zeeuws-Vlaanderen ! We zagen de eerste ploegen al na zo'n 4,5 uur binnenlopen, en later zijn we... verkeerd gereden en hebben we er een paar gemist. Sorry, maar daarom zijn we tijdens de Roparun ook lopers ipv. begeleiders... ;-);-);-)
Aan de aankomst hebben we nog even naar een aantal deelnemers hun verhaal geluisterd, en de algemene teneur was: 'we hopen dat dit volgend jaar weer doorgaat'.
Altijd leuk om horen voor de organisatoren, en samen met de marathon zijn dit toch 2 prachtige initiatieven om de loopsport in onze streek te promoten.
We zijn alvast kandidaat-deelnemers dan !
Uitslagen komen op 75km Hulst.

En morgen starten Cujo en Dorit in Maldegem met hun agility-seizoen, benieuwd of onze jongste deze winter wat vooruitgang geboekt heeft...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Gunther, je weet wat afgesproken is hé, geen seks tijdens het lopen.
Bedankt Selena alvast maar omdat ze wil meedoen, anders hadden we vermoedelijk serieus in de problemen gezeten.
Groetjes en nog een fijn weekend

Anoniem zei

Een verslagje van de 75 km. van Zeeuws-Vlaanderen op onze Witte Kenianen site! We hadden trouwens nog wel wat routeplannerkes liggen aan de finish :)

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Marc, we zullen zwaar moeten profiteren van de wisselpunten ! ;-);-);-)

Tom,
we zullen volgend jaar wel lopen, dat gaat niet zo snel om kaart te lezen... ;-)