maandag 6 april 2009

Sluitingsprijs SSP Westdorpe


Zaterdag zakten we toch af naar de sluitingsprijs van het Zeeuws-Vlaams loopcriterium, alhoewel de eindrangschikkingen al vastlagen. Reden nr. 1 was het feit dat bijna het voltallige CaniXrunners-team er een afspraak had om voor het eerst samen in de nieuwe outfit te verschijnen. En dat we gezien werden was duidelijk. De één na de andere opmerking, gaande van "Wat een mooie truitjes" tot "Van wat is dat ?". En was er ook al niet een kleine sollicatie merkbaar, Haike ? ;-);-);-)
De resultaten waren vandaag dus van ondergeschikt belang. We spraken af om zoveel mogelijk samen te lopen, om als kaki-groene vlek nog meer op te vallen natuurlijk. Zo koos Sofie voor de kortste afstand, Carly voor de middenafstand, en de anderen voor de langste. Na de start bleef Steven eerst een dik kilometertje bij Sofie, tot de splitsing van de kortste afstand, en daarna kwam hij ons snel weer vervoegen. Na nog eens diezelfde afstand moesten we dan emotioneel ;-) afstand nemen van Carly, waarna we 4 (Wendy, Steven, Selena en ikzelf) en nog een paar individuele lopers een groepje vormden. Snel werd duidelijk dat Wendy toch wel erg verkouden was, en haar krachten goed zou moeten doseren. Natuurlijk begeeft een CaniXrunner niet zomaar, en na zowat halverwege naderden we snel op een groepje waarop we sedert kilometers zo'n 50m-100m volgden. We beeldden ons even in dat er een hond voor ons hing, en we gingen erop én erover. Enkele leden van dit groepje haakten zich aan bij ons, maar het enige vrouwelijke lid kon niet mee, en achteraf bleek dit de eerste vrouw in koers te zijn geweest. Dus Wendy en Selena gingen naar de eerste plaatsen van de langste afstand !
Wat volgde was dan nog een karaktertest. Bleek dat we de resterende kilometers bijna volledig tegen wind moesten afwerken, bovenop een dijk tegen het water. Gelukkig stond er niet teveel wind, en toen we op het eind van de dijk de huisfotograaf zagen, waren we allen nog helder genoeg om even vlug te poseren. Vóór en achterkant aub., werd er naar de fotograaf geroepen, en zo geschiedde : het resultaat zie je bij de fotootjes.
Zo waren we in de laatste kilometer gekomen, en werden de beentjes nog even geactiveerd voor een versnelling. Kwestie van nog even te trainen voor de canicross van volgende week te Maldegem...
Iedereen tevreden vandaag, lekker ontspannen getraind, nog lekker wat gedronken en ons Sofie had een hoofdprijs met de tombola die waarschijnlijk volgend week in Maldegem wel zal geshowd worden... ;-);-);-)

3 opmerkingen:

Stefaan zei

skoon t-shirts

Luc zei

Heel mooie truitjes maar onze nieuwe Roparuntruitjes zijn toch mooier ;-)

Cremke zei

En onze Carlos heeft weer gans de tijd uit de wind gelopen. Op het einde heeft hij nog gespurt zeker? Zo kennen we hem toch.