zondag 3 juli 2011

Boxer Agility Utrecht (Amersfoort) : Dorit is back (2e), Carat Out...

Het seizoen kabbelt voort, ook vandaag was er weer een lach en een traan in de 4e competitiewedstrijd van het seizoen bij de boxer agility competitie in Nederland.

Wegens de blessures geen deelname aan de spelletjes vandaag, en Carat zou enkel proberen bij de BOP'pers (dit zijn de beginners en veteranen die op lagere hoogte springen.

Na 3 toestellen zagen we echter al dat Carat nog verre van hersteld is, dus zijn we er uiteraard direct mee gestopt. Morgen al proberen een afspraak te maken in de dierenkliniek, en helaas ook geen Dog Survival volgend weekend. Uiteraard kl-$-te...

Maar Dorit lijkt verlost van haar problemen aan de linkervoorpoot, en was vandaag plots weer terug van weggeweest.

Ze maakt slechts 1 fout op 3 parcoursen, een lancering bij het afgaan van de wip (zo enthousiast was ze...), wat resulteerde in een 4e, 2e en 2e plaats, en alles samen een 2e plaats in het dagklassement.
Ook in het jaarklassement staan we er weer goed voor met een voorlopig 2e plaats, achter de dit jaar ongenaakbare Henk Simon met Skay. Het verschil in tijden is telkens 1 à 2 seconden per parcours, dus als die combinatie geen fouten maakt, dan zijn ze telkens terecht beter.

Dorit en Carat worden nu 1 maand op rust gesteld, en de 2e week van augustus kunnen we hopelijk terug met 2 fitte honden starten aan de voorbereiding van het drukke najaar. Het mag nu al eens stoppen met de blessures...    

2 opmerkingen:

harald zei

goed om te lezen dat het beter gaat met dorit, jammer dat het nu een beetje sukkelen is met carat.
hopenlijk zijn ze beiden spoedig geheel hersteld en kunnen jullie weer met beide honden volop deelnemen aan deze mooie en sportieve competitie.

Gunther DC zei

Tx Harald. Vanavond weten we wsl al iets meer. Om 17u moeten we in de dierenkliniek zijn.