dinsdag 12 oktober 2010

Vooruitblik NK Agility voor Boxers 2010

Zondag is het weer zover. Tijd voor het Nederlands Kampioenschap Agility voor boxers, en tevens de laatste wedstrijd van de competitie 2010 !
Dorit is klaar voor.

Het verhaal van Dorit's kruisband is bekend. Vanaf dit jaar wordt er slechts max. 1x per week meer agility getraind, om haar zo weinig mogelijk te belasten en tevens nog lang aan agility te kunnen blijven doen. Ook geen KMSH- of interclubwedstrijden gedaan, wat natuurlijk ten koste gaat van wedstrijdritme. Toch volstaat dit om voorlopig virtueel (na schrappen van de slechtste 1/3e resultaten op een tweede plaats te staan in de competitie. Alles is nog mogelijk, maar we hebben het lot niet echt meer in eigen handen voor de competitie. Alles staat of valt met de jumping van Henk Simon met Skay. Geen DK betekent meer dan waarschijnlijk voor hun de winst in de competitie, wat ook verdiend zou zijn, zeker op basis van de laatste 2 wedstrijden.
Dan maar eerst mikken op het Nederlands Kampioenschap, waarbij iedereen die dag vanaf nul begint. De voorbije maand hebben we bijgetraind, ook op vreemd terrein (bedankt Axel !), en Dorit zit in haar beste 'forme' van het jaar. Geen excuses vooraf dus wat dat betreft ;-).
Ik kijk ook uit naar de parcoursen van Jan Langius, en hoop daarbij op een goede mix van snelheid en looptechniek, wat bij hem meestal ook het geval is.
Kortom: we hebben er zin in, en rekening ook al wat op onze 'ervaring' ;-)

Hier klikken voor tussenstand competitie

Hier klikken voor historisch overzicht Nederlands kampioenen en jaarwinnaars competitie

1 opmerking:

Steven zei

Veel succes en geniet van het weekendje! Go Dorit!